timetochoose

Välkomna till min blogg.

Kamratdag

Kategori: Allmänt

Tjenare kära läsare idag så har det vart kamratdag i skolan, det var faktiskt roligt.
Nu så ska jag dra och träna till mitt matte prov som är imorn.

:) 

GRATTIS FANTASTISKA LOREEN

Kategori: Allmänt

Eftersom det har vart så himla fullt med prov så har jag glömt att gratta den fantastiska loreen, hon var bäst, hennes låt var magiskt, okej nu så ska jag sluta att skriva så mycket, eftersom det går inte att beskriva hur fantastikt loreen var, är och kommer att vara:)
Vad tycker ni om loreen och esc????

Just one left:)

Kategori: Allmänt

Bara ett enda prov kvar, Matte, sen är det frihet, wowowowow, hur är det med er har ni några prov kvar som måste göras????

Två prov kvar innan sommaren..............

Kategori: Allmänt

Tjenare, nu så är det bara två prov kvar innan sommaren, då kan jag börja blogga MYCKET MER och sen så kommer jag att ha några möten. Men ses, måste träna till engelska provet som är imorn ;)

God morgon

Kategori: Allmänt

Idag vaknade jag runt 6 och gissa vad jag var så j...vla GLAD över att det är Eurovision idag och att Loreen/sverige kommer att SÄKERT VINNA. WOOOOOOOOOOOOOWWWWWWW:):):);););)
Men nu så ska jag ta på mig mina sport kläder ut och träna, :) Ses

Träning

Kategori: Allmänt

Tjenare, jag är tillbaka från skolan och nu så ska jag ut och träna i det härliga vädret, men jag ska även träna inne i ett gym:)
Ses

Back on track:)

Kategori: Allmänt

Tjenare sötnosar, nu är jag tillbaka, med min levande dator, så nu kan jag blogga igen, men inte så mycket för att det installerar några saker och då mpste datorn vara avstängd, Jag har saknta bloggen jätte mycketttttttttttttttttttttttttttttttttt.;)
Under tiden som jag inte bloggade så var jag i skolan, gröna lund, shoppat, varit med vännerna och familjen och sen så har jag vart på en undebar fest.
Men nu så måste jag bort från datorn och plugga till 5 ollika prov, en till imorgon, resten nästa vecka,sen så är jag FRI:) hahahah, då kan jag blogga typ 24/7.
GLÖM INTE ATT TITTA PÅ EUROVISION SONG CONTEST:)
LOREEN SKA UPPTRÄDA IDAG, WIIIIIIIIIIHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.
vI GER ALL KÄRLEK TILL loreen.

OBS!!!! DET GÅR INTE ATT LADDA UPP BILDER FÖR TILLFÄLLET:(

???????????????????

Kategori: Allmänt

Hej, det är flera som undrar varför jag inte bloggat, jo det är för att min dator är förstörd och just nu så bloggar jag från en annan dator, men jag ber om ursäkt:(
Hoppas ni mår bra, vi ses, jag vet inte när men så fort min dator är igång igen så ska jag blogga så mycket jag bara kan. Bye

Näh, tyvärr

Kategori: Allmänt

Tyvärr, så fungerar det inte, jag har suttit framför datorn sedan 18.00, jag har slitit för att få det att fungera, och nu är ARG, för att det inte funkar. Men så fort det fungerar så lägger jag upp alla bilder:):)

God, help me!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kategori: Allmänt

Jag sliter här, men det går inte att ladda upp bilderna från min kamera, ska försöka några gånger. Men ifall det inte funkar så, ber jag om ursäkt. :(

Tjaba luba!!!!!!

Kategori: Allmänt

Hur mår ni LUV???? JAG mår skit bra, kom hem nyss, nyklippt och fräscht. Jag kommer nu att äta och sen så kommer jag att lägga upp bilder och klockan 20.00 ska jag titta på let`s dance, jag älskar programmet skit mycket, både danserna och klänningarna som jag själv skulle vilja ha.
Uppdaterar sen, bye bye

Mina favoriter i let`s dance, som kommer att vinna och ska vinna. ANton Hysen och Sigrid:)

Frågestund

Kategori: Allmänt

Glöm inte att frågestunden för denna gång håller på tills imorn, kl: 18.00. Så ställ så många frågor ni bara kan:)

Glad

Kategori: Allmänt

Tjaba luba, nu e jag tillbaka från dkolan och dagen har vart på topp, jag är så glad, men det berättar jag varför om nästa vecka, hihihi. Men snart så ska jag gå och klippa mitt hår, jag boka tid för 16.30.
Och senare på dagen kommer jag att visa lite av min shpping inför sommaren och festen på lördag:)
Ses

Sorry

Kategori: Allmänt

Sorry, men jag glömde att jag faktiskt hade hemspråksprov, så jag sitter och tränar just ni inför det, men nu så lovar jag att jag lägger upp bilderna imorn. Seya lovers
:)

Don`t forget:.......

Kategori: Allmänt

Glöm inte att fråga, frågestunden för denna gång tar slut på fredag, så snälla fråga bara på:)
Jag blir glad när jag får frågor och att på fredag så har jag inga planer så det skulle vara roligt att vara upptagen med bloggen lite grann:)

DO NOT FORGET, PLEASE, TO ASK ME THINGS YOU WONDER OVER:)

Back

Kategori: Allmänt

Jag är tillbaka och stressandet är klar, senare kommer jag att lägga upp bilder på mina kläder, shopping men jag skulle bli glad ifall ni kunde hjälpa mig vad jag skulle ha på mig. Men nu så ska jag dra och äta något. Ses
:):)

Tjaba!!!!!!

Kategori: Allmänt

Det är stressigt idag, gud gud gud, nu så ska jag dra till basket med min söta lilla syrra, sen kommer jag att komma tillbaka vid 7, då kommer jag att kunna andas och ta det lugnt från stressandet och lägga upp bilder på min shopping och de kläder jag ska ha på mig på festen, i lördag. Ses till dess:)

I am done with everything for today

Kategori: Allmänt

Klar med alla läxor och tränat till miin hemkunskaps prov tills imorn. Hoppas det går bra.
Jag kan tyvärr inte sova idag eftersom på morgonen så drack jag en hel glas Cappuchino eller hur man nu stavar det.
Men annars så brukar jag lägga mig vid 22.00-22,30, under skoldagarna, dvs måndag, tisdag, onsdag, torsdag, inte på fredag, lördag eftersom det är ju lov dagen efter så då är jag uppe längre.
På söndagar så kan jag inte sova eftersom jag vet inte varför. Så då lägger jag mig vid 24.00.
Oavsett när jag lägger mig så vaknar jag alltid vid 6 och 7, inte längre.
Nu på lördag så ska jag faktiskt på en fest, så jag kommer att visa er vad jag ska ha på mig men. Lägger upp bilder på torsdag.

................

Kategori: Allmänt

Hej lovers, äntligen så är jag tillbaka från skolan, dagen började med att vi hade matteprov som var skit lätt ( för mig), Sen så har det bara vart vanliga lektioner. Hur har ni haft det????:) Hoppas ni har haft det bra.
Snart så ska jag ha uteckling samtal:(.
Ifall ni undrar varför jag inte uppdaterar så ofta nu för tiden så är det just för att jag har 100000000 prov på gång och som sagt så vill jag få höga betyg, för att få en bra framtid.
Glöm inte att ställa frågor och sånt om mig eller om något ni undrar.
Det här inlägget kommer troligen vara den sista för idag, eftersom jag har hemkunskaps prov imorn, så jag måste träna för fullt. Så då får jag säga god natt, hihihi.

HAHAHAHAHA, hittade en jätte rolig bild på googl, det handlar typ om mig nästan när jag är ute och joggar.:)

Utvecklingsamtal

Kategori: Allmänt

Glömde att beräta att imorn så har jag utvecklingsamtal, hahaha, är inte så nervös men det är något som irriterar mig. Vet ni vad det kan vara.
Ifall ni undrar hur mina betyg och omdömen ser ut så är de på top, ska jag säga.

Det brinner i hjärtat. HIHIHIHI:)

Klar för idag, tror jag

Kategori: Allmänt

Gud vilken dag det har varit, bara plugga har det vart. Och mer plugande kommer innan jag lägger mig, typ om en halvtimme.
Vi ses imorn:)

Godnatt. Hihihihihi cool bild va??????:)

Back from school

Kategori: Allmänt

Tilbaka från skolan, men snart ska jag gå till mina lilla systers föreställning som börjar klockan 17.00.
Gud vilken rolig dag jag hade tills jag började hemspråket, asså min lärare e helt bäng i skallen hon har gavt mig målen för provet och det består av:
1. 500 ord som jag ska kunna.
2. 5 olika författare jag ska kunna om.
3. 20 texter som jag ska kunna utantil, asså handlingen.
4. 6 dikter jag ska kunna utantill.
5. Kunna skriva en uppsats på två sidor.
 Gud vad tycker ni om detta?????
Asså jag kan typ inte nåt, så hur ska jag klara allt detta. MEN SKA FÖRSÖKA, JAG ÄR JU DUKTIG PÅ ATT LÄRA MIG NYA SAKER. önska mig lycka till nu.
Okej, ska sluta att tjata, glöm inte att ställa frågor, svarar på alla på fredag.
På torsdag kanske jag visar min stora shopping som jag gjort inann sommaren.
Som sagt så kommer jag inte att kunna blogga 24/7 tills 1 Juni, eftersom ni ser väl hur många prov jag har. Men tjaba, sees

En bild från idag, man kan se att det både är dåligt och bra väder.

lunch

Kategori: Allmänt

Tjena, är hemma, men har inte slutat skolan än, kom hem för att äta hemma. Ses

Guten morgen!!!

Kategori: Allmänt

God morgon, sötisar, ska till skolan. Ses, jag kommer att komma hem vid 18.00.:)

165 sidor

Kategori: Allmänt

Tjaba!!!!!! kan ni tänka er att jag har suttit och läst i tre timmar utan att avbruta mig själv, asså wow jag är stolt över mig. Jag läste 165 sidor också. Det var min svenska läxa tills på onsdag, så nu är den över, som tur.
Boken som jag läser heter "No och jag" jag rekommenderar den verkligen till er läser. Det är en sorglig men spännande, själv   har jag inte läst ut den, men det är bara typ 80 sidor kvar.

Har någon av er läsare läst det, ifall, så vad tycker ni om boken????:)

Lunch

Kategori: Allmänt

Tänkte lägga upp en bild på min lyxiga lunch som jag gjorde idag, med efterrätt och citron juice, majs, ris och andra saker.

Snart...........

Kategori: Allmänt

Tjenare, jag har faktiskt fått två frågor redan, men väntar tills jag ska få fler. Jag hoppas att jag får flera frågor tills på fredag så att jag kan vara sysselsat med det här. Så det är snart:)
Vänta bara.................................................................................
HAHAHAHAHAH, godis, längtar efter att få börja äta det igen.

Plugga, plugga, plugga

Kategori: Allmänt

Pluggar tyska, engelska, hemkunskap. Asså gud att man inte kan bli klar med pluggandet någon gång. Jag har alltid drömt om att faktiskt inte plugga under helger, men det går inte det fanns alltid något att träna till, asså alltid. Lärarna låter aldrig oss vara utan läxor. Men det är bra, som sagt jag gillar att plugga och lära mig nya saker men det fanns dagar då jag vill vara utan läxor, men som otur så finns det inga sådanna dagar inannan sommarlovet.


Jag hoppas att jag får vila lite ifrån läxorna idag, eftersom det är ju skola imorn.

Glöm inte????

Kategori: Allmänt

Glöm nu inte ät frågestunden pågår till och med fredag. Ställ allt ni vill om mig så svarar jag på nästan allt, förutom saker som jag tycker är personligt svarar jag tyvärr inte. Men annars är det bara att fråga på.

Kaffe

Kategori: Allmänt

Allstå gud vad det är god med alla sorters kaffe, latte mm. Dricker nu för tiden nästan varje dag, för att inte sova så tidigt, bara för att jag vill träna till prov och sånt. Har ni några tips på en bra frukost som är hälsosam och håller mig mätt länge??????:)
Hihihi. glömde fråga er hur ni mår idag, det är ju bra väder??????
:) Jag mår alltid bra när det är bra väder:)

Back on track

Kategori: Allmänt

Nu är jag faktisk tillbaks, jag har joggat ca 6km i 1 och en halv timme, det var väldigt jobbigt.
Ska duscha snart, efter min frukost. Här kommer en bild på min goda frukost.

God morning!!!!

Kategori: Allmänt

God morgon, kära läsare, Hoppas ni har sovit gott.
Jag vaknade för en timme sen, då såg jag att det var sol och blå himel, blev skit glad.
Ifall ni undrar varför jag vaknar så tidigt är för hälsans skull, det räcker med att bara sova ca 7 timmar. Annars så finns det många saker som kan hända, men jag kommer att ge er lite tips om skönhet lite senare. ( Om jag har tid) :) Snart ska jag ut och träna i ca 1 timme, sen så kommmer jag hem och äter världens bästa frukost.
Nu så ska ni inte tro att jag gillar att träna, nejjjj jag hatar att sporta eftersom jag bli så j.....la trött och när jag blir trött så tänker jag på att vara hemma äta, titta på tv. Men som sagt jag tränar för att få en bättre kondition, bli smal och vinna spring tävlingar.

 Det är här jag brukar sporta.
Ha en trevlig fortsatt dag så ses vi!!!!!!

Shopping

Kategori: Allmänt

Tänkte faktiskt visa lite av vad jag köpt idag.
Jeffrey Campbell, från skopunktenAnsiktsmask, från lindex
Jeffrey Campbell skor, från skopunkten, för bara 399 kr.   
Ansiktsmaskar, från lindex, för bara 15 kr/ styck.

Frågestund!!!!

Kategori: Allmänt

Jag tänkte faktiskt ha en liten frågestund som kommer att hålla på tills på fredag, så skriv allt ni undrar om denna nya bloggen!!!!!!!!! Ställ frågor om mig och mina intressen så svarar jag på alla de, men på fredag.

Glittriga, höga, snygga. Vad mer???

Kategori: Allmänt

 Världens snyggate skor, vad tycker ni??? Ska jag beställa de eller inte??????

Välkomna till min blogg!!!

Kategori: Allmänt

Tjenare!
I denna blogg kommer ni att få reda på snygga fest outfits och andra sorters outfits. Men ni kommer även att få läsa om att välja det rätta, mat, träning, läxor, böcker och mycket annat. 
Jag heter Susan och är 14 år, jag kommer att fylla 15 den 30 Augusti.
Jag hoppas att min blogg är intressant att läsa men kommentera gärna ifall ni undrar om något. Kommer att uppdatera så mycket jag kan, men just nu för några veckor framåt så kommer det att vara dåligt uppdatering eftersom jag har typ 5 prov på gång.
Men see ya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt